Bijzonder mooie zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

Ben jij op zoek naar iemand die mooie zwangerschapsfotografie maakt, dan ben je hier aan het juiste adres.  Bij Studio Difa  heb je verschillende mogelijkheden om jouw blijde verwachting vast te leggen op de gevoelige plaat. Je kan zelf aangeven in welke style jij dit allemaal wilt hebben. Zo heb je de keuze uit sprookjesachtig, stoer of grappig, maar ook de  ‘belly paint’ bestaat uit de mogelijkheden. Hier wordt jouw buik beschilderd door een professional, waarna de shoot kan plaats vinden.  Omdat ik al acht maanden zwanger ben en ik hier graag een momentopnames van wilt hebben, heb ik voor het laatste gekozen, een   ‘belly paint’. zwangerschapsfotografie

Een geweldig resultaat

Nadat wij hadden besloten om een zwangerschapsfotografie te gaan doen, hebben wij naar een geschikte locatie gezocht. Het is namelijk mogelijk om zelf een ruimte of plaats uit te zoeken waar deze sessie plaats kan vinden. Omdat ik mij niet altijd even lekker voel, leek het mij verstandig om gewoon thuis in onze eigen omgeving de reportage te laten plaats vinden. 

Al met al was het een zeer indrukwekkende dag. Het resultaat is veel mooier dan ik ooit heb durven hopen. Mijn buikschildering was ook bijzonder mooi en het plaatsen alleen al was een lust om naar te kijken.