Gezocht op regenjas kind

Het zoeken naar een regenjas kind lijkt makkelijk als dat het daadwerkelijk is. Althans in de stad kon ik het maar niet vinden, het hoort eigenlijk ook niet bij de zomer maar hier in Nederland weet je het maar nooit. Doordat ik het in de stad maar niet kon vinden hoopte ik het enigszins wel te vinden via het internet, op de camping heb je het gewoonweg nodig…..

In Nederland weet je het immers maar nooit hoe dat de volgende dag het weer is. Nu dat ik via het internet ben gaan zoeken hoopte ik het voordeliger te vinden. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van 4activekidz.nl waar je genoeg regenjassen vinden kan! Voor een zeer aantrekkelijk prijs is het mogelijk om vanachter je eigen computer te bestellen en het vervolgens te laten bezorgen bij je thuis.

logo

Ideaal dat internet

Ik bestel eigenlijk nooit via het internet aangezien je het niet eerst kan passen alvorens je het besteld. Nu dat ik toch echt een regenjas kind wilde maken van onze zoon ben ik er toch voor gegaan. Heb de kleine wel zelf de kleur laten kiezen, zoals verwacht natuurlijk de kleur blauw aangezien dat echt een mannen kleur is volgens hem. Het heeft in totaal twee dagen geduurd voordat het netjes bij ons ingepakt en wel werd bezorgd! 

color_kids_blauwe_vilson_kinder_regenjas_f