Kinderkapper Delft is geweldig

Als moeder zijnde van jonge kinderen maakt u het vast wel eens mee een huilend kind, dat niet naar de kapper toe wil gaan. Maar toch moet uw kind eens in de zoveel tijd langs de kapper. U wilt er natuurlijk voorzorgen dat uw kind er goed en verzorgd uitziet. Gelukkig heb ik een oplossing gevonden voor dit vervelende probleem in Kinderkapper Delft.

Nu denkt u wat is een Kinderkapper Delft? Dit is een kapperszaak gespecialiseerd op het gebied van kleine kinderen knippen. De kappers en kapsters zorgen ervoor dat uw kind zich op zijn gemak voelt. Maar natuurlijk is ook de geleverde kwaliteit een belangrijke streef voor deze kapperszaak!

Kinderkapper Delft

Goede ervaringen!

Mijn zoontje wilde eigenlijk nooit naar de kapper gaan. Telkens moest ik een smoesje verzinnen zodat ik hem in de auto kreeg. Op een begeven moment kwam ik dus in aanraking met deze kapsalon in Delft. Na het zien van de specialisaties nam ik het besluit om een afspraak in te plannen voor een knipbeurt van mijn zoon. Enkele dagen later was het dan ook zover! Weer moest ik een smoesje verzinnen en eenmaal terecht gekomen bij de kapperszaak begon mijn zoontje te glimlachen. De kapster was heel lief voor mijn zoontje, waardoor hij zichzelf fijn voelde.

Dankzij de kindvriendelijke service van deze kapperszaak is mijn zoontje tevreden. Bent u zoekende naar een goede kapper voor kinderen, waar ook nog eens service wordt geleverd? Dan raad ik het u aan om een afspraak te maken met de bovenstaande kapperszaak!

Herenkapper