Kinderkapstok van FrakkZ

Voor mijn schoolgaande kinderen ging ik onlangs op zoek naar een kinderkapstok. Ik was op zoek naar een kapstok waarop ik de naam van onze kinderen kon plaatsen. We hebben drie kinderen en dat vraagt om een grote houten kinderkapstok bij waar al die jassen, tassen, sjaals en mutsen op kunnen hangen. Ik ging online op zoek naar een kinderkapstok met naam en ik kwam meteen op de website van FrakkZ terecht. www.frakkz.nl. Wat ik daar zag was precies wat ik zocht!

Een hele ruime collectie kinderkapstokken in allerlei modellen, soorten en maten. Zelfs een kapstok eiken met daarop mooie RVS haakjes en letters. Na even rondgesnuffeld te hebben kwam ik tot de conclusie dat het een houten kinderkapstok moest worden in donkergrijs met daarop de namen van de drie kinderen in lettertype stencil. Ook was er een keuze uit de jashaakjes, hier kon je kiezen uit drie verschillende modellen. De bestelling liep heel soepel en de betalingsmogelijkheden zijn prima.

Na een week had ik mijn gepersonaliseerde kinderkapstok al in huis! Echt supersnel! Mijn vriend heeft de kapstok diezelfde avond nog een mooi plaatsje in de garderobe gegeven. De kinderen zijn er erg blij mee en ikzelf natuurlijk ook. Daarom heb ik voor ons zelf ook nog een kapstok steigerhout besteld.

Het mooie  van een bestelling plaatsen bij FrakkZ is dat je geen verzendkosten betaald dus dat is mooi meegenomen. Nu ook deze steigerhouten kapstok in onze gang hangt is de gang altijd netjes opgeruimd en zijn er geen rondslingerende spullen meer. Helemaal super  en daarom ben ik erg tevreden over de producten en service van FrakkZ.