Kinderwinkel Utrecht gezocht

Ikzelf vind het absoluut niet erg om te shoppen voor mezelf, echter voor mijn dochter goede kleding zien te vinden wordt lastiger! Stad en land ben ik al af geweest om voor haar kleding te vinden voor de zomer helaas krijg ik het maar niet voor mekaar. Door op het internet te gaan zoeken naar kinderwinkel Utrecht hoopte ik het zo te vinden!

customkey

Via het internet ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Dapper kinderkleding! Had nooit verwacht dat ze hier leuke kleding hebben voor mijn dochter. Zo ben ik afgelopen week samen met mijn dochter bij hun binnen geweest en heb ik weten te slagen! Eindelijk kleding weten te kopen wat ze voor de zomer gemakkelijk kan dragen.

dapper-768x329

De kinderwinkel Utrecht is trouwens niet in Utrecht zelf maar net buiten Utrecht. In Breukelen zitten ze gevestigd waar je zorgeloos kan shoppen voor je kinderen! Over de kosten hoef jij je al helemaal geen zorgen te maken aangezien hun een stuk goedkoper zijn als wat ik ergens anders had gezien. Doordat hun absoluut niet prijzig zijn hoef ik me ook geen zorgen te maken! Zo heeft mijn dochter daar met plezier mogen shoppen, iets waar ik erg blij mee ben! Zorgeloos kunnen we nu genieten van de zomermaanden met onze nieuwe kleding!