Zwanger van week tot week

Beschuit met muisjes

Zwanger zijn is een mooi proces waarin je leven creëert. Er gebeurd veel in deze negen maanden en het kan leuk zijn om dit bij te houden. Door een kalender weet je precies wat er wanneer gebeurd als je zwanger van week tot week bent. Zo kan je ook bepaalde dingen zien aankomen. De mensen van Mama Love hebben hebben een zwanger van week tot week kalender gemaakt om je op een eenvoudige manier te laten zien wat er die dag of week gebeurt. Je kan op de website aangeven wanneer je bent uitgerekend en dan krijg je een volledig gepersonaliseerde kalender. 

Leren over zwangerschap

Mama Love is een website waar je veel kan leren over de zwangerschap. Ze hebben alles van begin tot eind laten zien op de website. Je kan zoveel leren over de zwangerschap en wat er mee te maken heeft zoals, vermoeidheid, misselijkheid en eetlust dat het zeker interessant is om eens een kijkje te nemen. Ook kan je veel leren over het zwanger raken en hoe je zoveel mogelijk voor je kind doet. Iedereen weet wel dat je niet moet roken en drinken als je zwanger bent, maar er zijn nog veel meer dingen die je kunt doen om het zo soepel mogelijk te laten doen.

Zwanger zijn

Wat doe je na de zwangerschap

Hoe kan je het beste de baby stimuleren na de zwangerschap en wat is het meest gezond voor je baby. Dit kan je ook allemaal leren via de website van Mama Love. Zo kun je ervoor zorgen dat de baby het beste krijgt wat hij/ zij verdient.