Blog

Multifunctionele tafel
Multifunctionele tafel

Kinderen vinden spelen altijd leuk, kunnen ze dit doen met een vriendje om samen een spel te doen dan leren ze er ook nog van. Ook tijdens het wachten ergens, zijn er vaak mogelijkheden voor de kinderen om te spelen. Een speeltafel hout is een ideale tafel voor kinderdagverblijven en andere ruimten voor de kinderen om te spelen, omdat de tafels beschikbaar zijn voor in verschillende modellen is samen spelen een leuke optie.

speeltafel hout

Gezellig bij elkaar

Vaak zitten kinderen bij elkaar als ze aan het spelen zijn, of ze zitten een spelletje te doen met elkaar. Bij een speeltafel hout zijn er verschillende mogelijkheden om samen te zitten, leuk om de ronde tafel heen of tegenover elkaar met een rechthoekige of vierkante tafel. Maar ook een zogenaamd lessenaartje voor als je beperkte ruimte hebt en toch een kind wil laten spelen, meer dan voldoende mogelijkheden met de tafels. De bankjes en stoeltjes kun je bij de losse tafel zelf uitkiezen om leuk te combineren. Zowel de speeltafels als de stoeltjes en bankjes zijn zeer eenvoudig te onderhouden en schoon te maken.

Kant en klare speeltafels

De speeltafel hout is natuurlijk geweldig als deze kant en klaar is om mee te spelen, met de kralen en treintafel kun je direct beginnen met spelen. Samen met de vriendjes en vriendinnetjes hebben de kinderen uren speelplezier, de vele elementen die bij de tafel aanwezig zijn zorgen ervoor dat de kinderen zich niet snel vervelen. Ook een belangrijk aspect is dat alle onderdelen voldoen aan de veiligheidseisen die er aan kinderspeelgoed wordt gesteld.

Wat is Done by Deer Cozy Nest?
Wat is Done by Deer Cozy Nest?

Wanneer je een kind krijgt, wil je niks anders dan hem of haar zo goed mogelijk te verzorgen. Om dit te kunnen doen, is het belangrijk dat je beschikt over de juiste hulpmiddelen. Een product dat kan helpen bij het creëren van een vertrouwde omgeving voor een baby, is een Done by Deer Cozy nest

Done by Deer Cozy Nest

Hoe werkt een Done by Deer Cozy Nest?

Het kan voor een baby erg lastig zijn om van mama’s buik naar zelfstandig slapen te gaan. Zo is er geen vertrouwde omgeving meer en zorgt dit al snel voor slapeloze nachten. Wanneer je gebruik maakt van een Done by Deer Cozy nest, zal je kind dit probleem niet ervaren. Zo is het ontworpen met grote zorg en alles eraan gedaan om het voor kinderen zo prettig mogelijk te maken. Daarnaast is het ook erg duurzaam omdat je verschillende onderdelen kunt vervangen. Onder andere de zij vulling en matras kunnen snel verwijderd worden. Qua materialen wordt er alleen gewerkt met de hoogste kwaliteit. Dit om de slaap van kleinere kinderen te bevorderen.

Driewielers online kopen

Je kind begint langzaam op te groeien en daar hoort ook bij dat hij of zij groter wordt. Op een gegeven moment is de maxi-cosi te klein en ga je over op een buggy of driewielers. Een driewieler is een bijzonder en mooi alternatief voor de kinderwagen, omdat deze in dimensies kleiner is. In plaats van vier wielen heb je er namelijk maar drie. Omdat er aan de voorkant maar een wiel zit en deze in het midden zit, heeft de driewieler een puntvorm. Dat neemt minder ruimte in beslag. Verder heeft het dezelfde functies als een gewone kinderwagen; hij kan bijvoorbeeld geduwd worden door middel van een handvat achterop. Verder is er opbergruimte voor wellicht wat verzorgingsspullen en heeft de driewieler een zonneklep.

driewielers

Speelgoed en kinderwagen

Naast de ruimtebesparing hebben driewielers een nog groter voordeel. Omdat het voorwiel centraal is kunnen er twee pedalen aan bevestigt worden. Daardoor kunnen kinderen het ook gebruiken als beginnersfiets en leren om met een voertuig om te gaan. Zo dient de driewieler zowel als kinderwagen als een speelgoed object. De driewieler is in allerlei kleuren verkrijgbaar. Neem eens een kijkje bij allekinderfietsen.nl voor een voorbeeld van een driewieler.

Aankondiging zwangerschap tips
Aankondiging zwangerschap tips

Het aankondigen van een zwangerschap is iets waar meerdere moeders last mee hebben. Op de site van MeerVoorMamas zijn aankondiging zwangerschap tips en ideeën te vinden! Deze kunnen erg helpen met het aankondigen van een zwangerschap. Op deze manier hoeven moeders niet meer te stressen met het verzinnen van een goede aankondiging. Tussen de verschillende leuke aankondigingen die worden aangegeven, is er zeker een leuke aankondiging te vinden die goed zal passen bij de lezer. Op de site worden ook andere soorten teksten te vinden, die uiteraard voor moeders zijn geschreven. De site heet niet voor niks Meer Voor Mamas! Benieuwd wat voor teksten er te vinden zijn? Neem een kijkje op de site en wordt verrast door de verschillende teksten!

Beschuit met muisjes

Welke aankondiging zwangerschap past het beste bij jou?

Een leuke aankondiging zwangerschap ideeën zijn te vinden op de site van MeerVoorMamas. Zo zijn er veel verschillende soorten leuke manieren waar uit gekozen kunnen worden. Dankzij de verschillende keuze, kunnen moeders gemakkelijk een manier kiezen dat goed bij diegene zal passen. Hierdoor hoeft er geen stress te zijn over het verzinnen van ideeën om de aankondiging te voldoen. Er zijn leuke ideeën zoals het aankondigen met een taart, waar er een bordje wordt geserveerd met een tekst er op. Zodra de taart is opgegeten, zal de tekst duidelijk te lezen zijn. Zo kunnen mensen verrast worden op een erg leuke manier! Benieuwd wat voor andere leuke ideeën worden besproken? Bezoek dan de website en wordt verrast door de verschillende leuke ideeën!

Kolfapparaat kopen maar welke
Kolfapparaat kopen maar welke

Kolfapparaat kopen dan zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten. De belangrijkste keuze die gemaakt moet worden is, ga je voor een elektrische kolf of voor een borstkolf. Het is niet perse dat de ene borstkolf beter is, maar ze zijn allebei voor een ander soort gebruik. Ben je niet van plan om een kolfapparaat vaak te gebruiken dan kan je het best kiezen voor een handmatig kolfapparaat. Dit is een goedkope en handige oplossing als je het toch maar af en toe gebruikt. Ben je echter van plan om een kolfapparaat redelijk vaak te gebruiken dan kan je beter een elektrisch apparaat kiezen. Een elektrisch kolfapparaat is dan ook uiterst geschikt voor dagelijks gebruik.

Gewoonborstvoeding

Ga jij een kolfapparaat kopen? 

Er zowel enkelzijdige als dubbelzijdige kolfapparaten. Het voordeel van een dubbelzijdig kolfapparaat is dat deze 2x zo snel werkt dan een enkelzijdige. Een dubbelzijdig apparaat kan je namelijk op 2 borsten tegelijk zetten en werkt uiterst snel. Voor dit apparaat kan je het best kiezen als je van plan bent iedere dag te gaan kolven. Wil je het echter een paar keer in de week doen dan kan je het best kiezen voor een enkelzijdig apparaat. Als je een borstkolf wilt kopen voor een relatief lage prijs met een goede kwaliteit. In dit geval kan je het best kiezen tussen een apparaat van het merk Medela of Ardo. Naast volledige kolfapparaten kan je ook nog losse gedeelten kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan losse bewaarflessen.

Zwanger van week tot week
Zwanger van week tot week

Zwanger zijn is een mooi proces waarin je leven creëert. Er gebeurd veel in deze negen maanden en het kan leuk zijn om dit bij te houden. Door een kalender weet je precies wat er wanneer gebeurd als je zwanger van week tot week bent. Zo kan je ook bepaalde dingen zien aankomen. De mensen van Mama Love hebben hebben een zwanger van week tot week kalender gemaakt om je op een eenvoudige manier te laten zien wat er die dag of week gebeurt. Je kan op de website aangeven wanneer je bent uitgerekend en dan krijg je een volledig gepersonaliseerde kalender. 

Leren over zwangerschap

Mama Love is een website waar je veel kan leren over de zwangerschap. Ze hebben alles van begin tot eind laten zien op de website. Je kan zoveel leren over de zwangerschap en wat er mee te maken heeft zoals, vermoeidheid, misselijkheid en eetlust dat het zeker interessant is om eens een kijkje te nemen. Ook kan je veel leren over het zwanger raken en hoe je zoveel mogelijk voor je kind doet. Iedereen weet wel dat je niet moet roken en drinken als je zwanger bent, maar er zijn nog veel meer dingen die je kunt doen om het zo soepel mogelijk te laten doen.

Zwanger zijn

Wat doe je na de zwangerschap

Hoe kan je het beste de baby stimuleren na de zwangerschap en wat is het meest gezond voor je baby. Dit kan je ook allemaal leren via de website van Mama Love. Zo kun je ervoor zorgen dat de baby het beste krijgt wat hij/ zij verdient.

Ochtend zieken remedies om te proberen:
Ochtend zieken remedies om te proberen:

Eet meerdere maaltijden

(Bron: verloskundige praktijk)

Als u gewend bent om drie maaltijden per dag te eten, moet u mogelijk de maaltijd tijden aanpassen terwijl u deze fase in uw zwangerschap krijgt. Je zult gevoeliger zijn voor geuren en texturen, en te veel van alles kan genoeg zijn om je naar de badkamer te sturen. 

In plaats daarvan, focus op het krijgen van 5-6 kleine maaltijden per dag. Het is onmogelijk om te zeggen wat je zou moeten eten, want je smaak kan elke dag veranderen. Op een dag wilt u alleen rijst pudding in de maag hebben, en de volgende dag zal het op de no-go lijst staan. Houd je keuken vol met gezonde en makkelijk te pakken snacks, dus als een snack je niet smaakt, heb je altijd een back-up.

Probeer lichte oefeningen

Het ding dat niemand je vertelt over ochtendmisselijkheid is dat het zelden beperkt is tot de ochtend. Iedereen die last heeft gehad van ochtendmisselijkheid zal je vertellen dat de naam echt niet past bij de aandoening. Het kan op elk moment van de dag of nacht toeslaan, dus u bent misschien terughoudend om uw huis te verlaten (of zelfs uw bed).

Vermijd sterke geuren

Het is niet alleen voedsel geuren die kunnen leiden tot uw misselijkheid. Sterke parfum, reinigings benodigdheden en sigarettenrook kunnen de schuld zijn. Probeer de kook taken door te geven aan iemand anders terwijl u zich onwel voelt en houd vensters open om de ophoping van kookgeuren te minimaliseren. 

Hopelijk heeft u hiermee genoeg informatie, mocht u nog meer vragen hebben dan kan u terecht bij de verloskundige in Rotterdam.

Een origineel cadeau voor de kerst
Een origineel cadeau voor de kerst

De dagen worden eerder donker, buiten is het koud en straten zijn versierd met gezellige verlichting. Kortom, de feestdagen zijn in aantocht! Het enige wat nu nog ontbreekt zijn de cadeautjes onder de kerstboom. Ben je inspiratieloos en weet je even niet wat je jouw vrienden en familie moet geven? Geen zorgen! Wij geven je een tips voor het uitkiezen van een origineel cadeau, waardoor je niet met lege handen aan hoeft te komen bij het kerstdiner.

Maak het persoonlijk

Een cadeau is natuurlijk het leukst als dit persoonlijk is en bij iemand past. Een staatslot, doucheschuim of een cadeaubon is leuk, maar dit zijn standaard cadeautjes die niet laten blijken dat je hebt gezocht naar iets persoonlijks. Probeer vooraf goed te bedenken waar iemand van houdt. Denk bij persoonlijke cadeautjes bijvoorbeeld aan het laten graveren van ornamenten en kerstballen, zoals een kerstbal met naam. Naast het graferen van kerstversiering kun je er ook voor kiezen om een mok, kaars, fotolijstje of een foute kersttrui of pyjama te laten bedrukken. De boodschap heb je zelf in de hand en kun je zo grappig of zakelijk mogelijk maken.  

Probeer er vroeg bij te zijn

Natuurlijk is december een van de drukste maanden van het jaar. De meeste mensen hebben niet veel tijd voor het kopen van een kerstcadeau of stellen dit zo lang mogelijk uit, waardoor ze vervolgens geen origineel cadeau meer kunnen vinden omdat alles uitverkocht is. Om dit te voorkomen is het aan te raden om bijtijds al te verzinnen wat je wil gaan kopen en waar. Op deze manier ben je gericht aan het zoeken en zul je sneller een cadeau vinden. Ben je echt heel druk en wil je de overvolle winkels vermijden? Dan kun je altijd nog een cadeau online bestellen. Houd hierbij wel rekening met de levertijd. 

Veilige inrichting kinderopvang
Veilige inrichting kinderopvang

De inrichting kinderopvang moet op de eerste plaats veilig zijn. Er mogen geen onveilige situaties ontstaan door het gebruik ervan. Kinderen moeten er zonder problemen gebruik van kunnen maken. En de verantwoordelijke kinderleidsters moeten ervan overtuigd zijn dat hun spullen veilig zijn, zodat de aan hen toegewezen kinderen prettig kunnen spelen, eten en slapen. Dat geldt zowel voor de inrichting binnen de opvang als de spullen die buiten worden gebruikt. School Concept is zich ter dege bewust van het belang van deze veiligheid. Geen scherpe punten bij het meubilair, maar mooie afgewerkte delen. Neem een kijkje op de website school-concept.nl en overtuig jezelf. Heb je interesse in een totale inrichting of delen ervan, maak online een afspraak of neem telefonisch contact op.  

Inrichting kinderopvang

Moderne inrichting kinderopvang

Voor moderne en duurzame inrichting kinderopvang ga je naar School Concept. Als je het aanbod ziet, wil je best zelf nog even kind zijn. Voor de leidster is het ook erg prettig in een omgeving te werken met zo’n fraai meubilair. Een kinderopvang moet veilig en gezellig ingericht zijn voor kinderen van verschillende leeftijden. Op de website school-concept.nl kun je door het invullen van een formulier contact opnemen met de aanbieder van inrichting kinderopvang. Ook kun je telefonisch een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek. Op de pagina referenties kun je alvast bekijken welke projecten er reeds zijn uitgevoerd. Het kan je inspireren. Tijd om de beurs te bezoeken en de nieuwe collectie 2020 te bekijken? Ook die mogelijkheid is er. Je koopt een inrichting voor vele jaren. Oriënteer je daarom goed, ken de mogelijkheden (en dat zijn er erg veel) en vraag advies op maat voor optimaal plezier van de nieuwe inrichting.  

Met geboortefotografie leg je de mooiste momenten vast
Met geboortefotografie leg je de mooiste momenten vast

Een zwangerschap is een van de meest bijzondere dingen die een vrouw kan meemaken, is het dan niet mooi om aan de hand van geboortefotografie dit moment helemaal van begin tot einde vast te leggen? Bij Pauline van Berkel kun jij foto’s laten maken van je buik. Dit kan alleen, maar dit kan ook met je partner. Als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is, kun je altijd even op de site van Pauline van Berkel kijken. Daar kun je inspiratie opdoen voor mooie foto’s.

Met geboortefotografie maak je tastbare herinneringen

Als je zwanger bent verandert je lichaam voortdurend. Je voelt het nieuwe leven in je groeien en wat is er mooier om deze ontwikkeling vast te leggen aan de hand van geboortefotografie? Deze foto’s zul je nog jaren lang koesteren. Als je je foto’s bij Pauline van Berkel laat maken, weet je altijd dat je hoogwaardige foto’s krijgt. Heel veel mensen hebben reeds foto’s bij deze vakvrouw laten maken en zij waren altijd zeer lovend over de portretten die zij maakte.

Heb jij speciale wensen?

Mocht jij speciale wensen hebben, dan kun je altijd overleggen met Pauline wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je bijvoorbeeld buiten foto’s laten maken, maar wanneer jij liever bij jou thuis mooie plaatjes wilt schieten, is dit ook altijd mogelijk. Het gaat erom dat jij de foto’s krijgt waar jij gelukkig van wordt, dus schroom vooral niet om je wensen duidelijk te maken. Je zult zien dat geen wens te gek is en dat je altijd de mooiste foto zult krijgen.