Blog

Een origineel cadeau voor de kerst
Een origineel cadeau voor de kerst

De dagen worden eerder donker, buiten is het koud en straten zijn versierd met gezellige verlichting. Kortom, de feestdagen zijn in aantocht! Het enige wat nu nog ontbreekt zijn de cadeautjes onder de kerstboom. Ben je inspiratieloos en weet je even niet wat je jouw vrienden en familie moet geven? Geen zorgen! Wij geven je een tips voor het uitkiezen van een origineel cadeau, waardoor je niet met lege handen aan hoeft te komen bij het kerstdiner.

Maak het persoonlijk

Een cadeau is natuurlijk het leukst als dit persoonlijk is en bij iemand past. Een staatslot, doucheschuim of een cadeaubon is leuk, maar dit zijn standaard cadeautjes die niet laten blijken dat je hebt gezocht naar iets persoonlijks. Probeer vooraf goed te bedenken waar iemand van houdt. Denk bij persoonlijke cadeautjes bijvoorbeeld aan het laten graveren van ornamenten en kerstballen, zoals een kerstbal met naam. Naast het graferen van kerstversiering kun je er ook voor kiezen om een mok, kaars, fotolijstje of een foute kersttrui of pyjama te laten bedrukken. De boodschap heb je zelf in de hand en kun je zo grappig of zakelijk mogelijk maken.  

Probeer er vroeg bij te zijn

Natuurlijk is december een van de drukste maanden van het jaar. De meeste mensen hebben niet veel tijd voor het kopen van een kerstcadeau of stellen dit zo lang mogelijk uit, waardoor ze vervolgens geen origineel cadeau meer kunnen vinden omdat alles uitverkocht is. Om dit te voorkomen is het aan te raden om bijtijds al te verzinnen wat je wil gaan kopen en waar. Op deze manier ben je gericht aan het zoeken en zul je sneller een cadeau vinden. Ben je echt heel druk en wil je de overvolle winkels vermijden? Dan kun je altijd nog een cadeau online bestellen. Houd hierbij wel rekening met de levertijd. 

Veilige inrichting kinderopvang
Veilige inrichting kinderopvang

De inrichting kinderopvang moet op de eerste plaats veilig zijn. Er mogen geen onveilige situaties ontstaan door het gebruik ervan. Kinderen moeten er zonder problemen gebruik van kunnen maken. En de verantwoordelijke kinderleidsters moeten ervan overtuigd zijn dat hun spullen veilig zijn, zodat de aan hen toegewezen kinderen prettig kunnen spelen, eten en slapen. Dat geldt zowel voor de inrichting binnen de opvang als de spullen die buiten worden gebruikt. School Concept is zich ter dege bewust van het belang van deze veiligheid. Geen scherpe punten bij het meubilair, maar mooie afgewerkte delen. Neem een kijkje op de website school-concept.nl en overtuig jezelf. Heb je interesse in een totale inrichting of delen ervan, maak online een afspraak of neem telefonisch contact op.  

Inrichting kinderopvang

Moderne inrichting kinderopvang

Voor moderne en duurzame inrichting kinderopvang ga je naar School Concept. Als je het aanbod ziet, wil je best zelf nog even kind zijn. Voor de leidster is het ook erg prettig in een omgeving te werken met zo’n fraai meubilair. Een kinderopvang moet veilig en gezellig ingericht zijn voor kinderen van verschillende leeftijden. Op de website school-concept.nl kun je door het invullen van een formulier contact opnemen met de aanbieder van inrichting kinderopvang. Ook kun je telefonisch een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek. Op de pagina referenties kun je alvast bekijken welke projecten er reeds zijn uitgevoerd. Het kan je inspireren. Tijd om de beurs te bezoeken en de nieuwe collectie 2020 te bekijken? Ook die mogelijkheid is er. Je koopt een inrichting voor vele jaren. Oriënteer je daarom goed, ken de mogelijkheden (en dat zijn er erg veel) en vraag advies op maat voor optimaal plezier van de nieuwe inrichting.  

Met geboortefotografie leg je de mooiste momenten vast
Met geboortefotografie leg je de mooiste momenten vast

Een zwangerschap is een van de meest bijzondere dingen die een vrouw kan meemaken, is het dan niet mooi om aan de hand van geboortefotografie dit moment helemaal van begin tot einde vast te leggen? Bij Pauline van Berkel kun jij foto’s laten maken van je buik. Dit kan alleen, maar dit kan ook met je partner. Als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is, kun je altijd even op de site van Pauline van Berkel kijken. Daar kun je inspiratie opdoen voor mooie foto’s.

Met geboortefotografie maak je tastbare herinneringen

Als je zwanger bent verandert je lichaam voortdurend. Je voelt het nieuwe leven in je groeien en wat is er mooier om deze ontwikkeling vast te leggen aan de hand van geboortefotografie? Deze foto’s zul je nog jaren lang koesteren. Als je je foto’s bij Pauline van Berkel laat maken, weet je altijd dat je hoogwaardige foto’s krijgt. Heel veel mensen hebben reeds foto’s bij deze vakvrouw laten maken en zij waren altijd zeer lovend over de portretten die zij maakte.

Heb jij speciale wensen?

Mocht jij speciale wensen hebben, dan kun je altijd overleggen met Pauline wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je bijvoorbeeld buiten foto’s laten maken, maar wanneer jij liever bij jou thuis mooie plaatjes wilt schieten, is dit ook altijd mogelijk. Het gaat erom dat jij de foto’s krijgt waar jij gelukkig van wordt, dus schroom vooral niet om je wensen duidelijk te maken. Je zult zien dat geen wens te gek is en dat je altijd de mooiste foto zult krijgen.

Happy horse konijn richie: Favoriet van ieder kind
Happy horse konijn richie: Favoriet van ieder kind

Bent u op zoek naar een geweldig kraamcadeau? Wilt u de ouders op een leuke manier verassen? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Hier komt u namelijk achter het leukste cadeau voor de nieuwgeboren baby. Sinds dit jaar is er een nieuwe oogappel op het gebied van kraamcadeautjes: de Happy horse konijn richie. Dit konijn is de zachtste knuffel gemaakt van een fijnste stoffen om mee te knuffelen. Ziet u het al voor u: de baby die knuffelend met het konijntje in slaap aan het vallen is? Tevens is het mogelijk om de knuffel in de wasmachine te doen, zonder dat de knuffel wordt beschadigd. Wilt u meer weten over het Happy horse konijn richie? Lees dan snel verder om hierachter te komen!

Het zachtste konijntje

Het Happy horse konijn richie is de meest zachte konijn die u zou kunnen geven. Los van de zachte stoffen is het konijntje ook nog eens leuk ontworpen. Dit vinden baby’s en de ouders natuurlijk ook belangrijk: hoe goed past te knuffel op een foto? Met het Happy horse konijn richie zit dit wel goed. Om deze reden is dit konijn ook de meest populaire knuffel die in elke speelgoedwinkel te verkrijgen is.

Duurzaam en voordelig

De Happy horse konijn richie is lekker duurzaam en daarnaast ook nog eens heel erg voordelig. Een leuk kraamcadeau hoeft ook helemaal niet duur te zijn: het gaat immers om het gebaar. En met het Happy horse konijn richie kunt u van een klein geschenk een groot gebaar maken en een fijn welkomcadeau te geven aan de baby die pas de wereld in is gekomen. Een tip is om het cadeau persoonlijk te maken door de naam van de baby erop te laten plaatsen. Hierdoor is dit een leuk geschenk voor later.

Flexibele Kinderopvang Amsterdam
Flexibele Kinderopvang Amsterdam

Flexibele Kinderopvang Amsterdam heeft ons enorm geholpen met onze baby.Nadat ons zoontje was geboren moesten wij op zoek naar een oppas. In eerste instantie zal een goede vriendin gaan oppassen, maar daar was iets tussen gekomen en hierdoor kon zij ons hiermee niet helpen. Daar zaten wij dan met onze handen in het haar. Want na een zwangerschapsperiode werd het voor mij weer tijd om aan het werk te gaan. Ook mijn man moest weer aan de slag en daarom moesten wij zo spoedig mogelijk een andere regeling kunnen treffen. Eentje waar wij onze zoon zonder problemen heen konden brengen.

Flexibele Kinderopvang Amsterdam

Dankzij de Flexibele Kinderopvang Amsterdam oppas geregeld

Het was voor ons een hectische tijd, helemaal toen wij te horen kregen dat wij op zoek moesten naar een opvang voor ons zoontje. De tijd drong en dat was niet fijn. Helemaal niet omdat wij nu onze zoon zelf naar een opvang moesten brengen en niet dat er iemand bij ons thuis kwam.

Via Oya’s Childcare hadden wij een afspraak gemaakt om te komen kijken. Gelukkig was hier nog een plaatsje vrij en het was aan ons of wij onze zoon hier wel heen wilden brengen. Het gesprek verliep erg goed en het voelde meteen vertrouwd aan. Helemaal toen wij te horen kregen dat er zelfs de mogelijkheid is om een maaltijd te bestellen. Op deze manier konden wij meteen gaan eten, wanneer wij onze zoon gingen ophalen na een dag hard werken.

De eerste dag naar de opvang

De dag was aangebroken dat wij weer aan het werk moesten gaan en onze zoon naar de opvang. Met pijn in mijn buik heb ik hem hierheen gebracht. Een zeer vriendelijke medewerkster kwam mij al tegemoet om mijn zoon aan te pakken. Nog even heb ik staan kijken, maar zonder problemen ging mijn zoontje tussen de andere kinderen zitten.

Omdat wij beiden in verschillende diensten werken is het fijn om te weten dat je bij Oya’s Childcare op diverse tijden jouw kindje kan brengen en ophalen. Vaak in de normale opvang moet je voor een bepaalde tijd jouw kindje hebben opgehaald, maar daar hoef jij je hier geen zorgen over te maken. De tijden zijn hier erg flexibel en dat maakt het juist zo interessant.

Onze zoon heeft zijn eerste dag goed doorstaan en kijkt alweer uit naar de volgende dag. Ook wij hebben genoten van de mogelijkheid om ons kindje hier onder te brengen en de heerlijke maaltijd die wij hier konden bestellen.

Kies uit de leukste babykleding van merken zoals Harry Potter en Disney
Kies uit de leukste babykleding van merken zoals Harry Potter en Disney

Tegenwoordig moet babykleding niet alleen maar praktisch zijn en dienen als het fijnste comfort. De collecties mogen vandaag de dag ook zeker gezien worden! Bij Vertbaudet heeft u de keuze uit diverse leuke, stijlvolle en praktische collecties van de best mogelijke kwaliteit. Want ook al kan een baby binnen een paar maanden uit de maat gegroeid zijn, u wilt alsnog dat de kleding zo lang mogelijk mee blijft gaan. Kies daarom voor merken zoals Harry Potter en Disney. Jumpsuits, broeken, shorts, sokken en mantels, voor ieder seizoen in het jaar is er wel een geschikt aanbod voor baby’s van 0 tot 36 maanden.

Babykleding

Profiteer van een uitstekende service

Heeft u een keuze gemaakt op de website van Vertbaudet? Wellicht koopt u graag een leuk katoenen t-shirt van Mickey Mouse in marinestijl. Of u bestelt binnenkort een schattig Minnie Mouse shirtje met handige halsopening. Nadat u de keuze heeft gemaakt voor de babykleding, profiteert u automatisch van een uitstekende service. Zo wordt uw bestelling gratis geleverd indien u een bestelling plaatst vanaf €10,-. U kunt te allen tijde gratis omruilen en voor vragen bereikt u op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag de klantenservice.

Blijf op de hoogte wat jouw kind bij een kinderdagverblijf allemaal doet
Blijf op de hoogte wat jouw kind bij een kinderdagverblijf allemaal doet

Wanneer je jouw kind afzet bij een kinderdagverblijf ben je natuurlijk de hele dag benieuwd wat er allemaal gebeurt. Misschien zet jouw zoontje of dochtertje wel zijn of haar eerste stapjes die jij dan net mist. Als je aan het einde van de dag je kind ophaalt heb je natuurlijk tientallen vragen voor de medewerker. Helaas ben jij niet de enige en hebben de andere ouders hetzelfde. Wanneer de leidster net met een andere moeder of vader in gesprek is dan is de kans groot dat je niet alles kunt vragen wat je kind die dag heeft gedaan.

Opvang

Het bijhouden van een schriftje

Sommige dagverblijven houden een schriftje bij met alle informatie wat er die dag is gedaan. Dat kan erg handig zijn, want op die manier kun jij ‘s avonds nog een rustig nalezen wat je kind die dag allemaal heeft beleefd. Ook is het hierdoor gemakkelijker om er samen nog even rustig over te praten. Zo’n schrift is bijvoorbeeld te bestellen via Bol.com, maar soms heeft een kinderopvang ook zelf al iets wat zij gebruiken en dus gebruikt kan worden.

In een schriftje worden natuurlijk niet alle details van de hele dag vermeld, maar hier kunnen dagelijks de hoogtepunten in worden opgeschreven. Heeft jouw kind bijvoorbeeld veel met andere kinderen gespeeld, hebben ze die dag nog speciale activiteiten gedaan of is er verder iets bijzonders gebeurd. Hieronder nog een aantal tips die als aanvulling op het schriftje gebruikt kunnen worden:

  • Foto en videomateriaal geven een nog beter beeld en zijn een leuke aanvulling op het schriftje. Foto’s kunnen erbij in het schriftje worden geplakt.
  • Wanneer je ‘s avonds thuis bent is het leuk om de dag met je kind door te nemen.
  • Wanneer er met thema’s wordt gewerkt dan is het leuk en handig om deze gecategoriseerd in het schriftje bij te houden.

Communicatie tussen kinderdagverblijf en ouders

Naast het schriftje is het verstandig om van tevoren altijd goed te informeren over hoe de communicatie verloopt tussen het kinderdagverblijf en de ouders. Woon jij Groningen of omgeving? Neem dan een kijkje bij hun kinderdagverblijf Groningen. Zij zijn een hoogwaardige opvang waar de communicatie met de ouders als erg belangrijk wordt gezien. Een plek waar je jouw kind dus met een gerust hart achter kunt laten en laten goed op de hoogte wordt gehouden over alles wat er wordt gedaan.

Peuterbed uitzoeken
Peuterbed uitzoeken

Onze zoon is bijna drie jaar en daarom mag hij een peuterbed uitzoeken. Nu heeft hij een bedje waar hij als baby al in lag te slapen. Een model met hoge spijlen aan de zij kanten. Omdat hij al zo groot is geworden, wordt dit model te klein voor hem en daarom mag hij een ander model uitzoeken. Natuurlijk helpen wij hem hier mee, om een goede keuze te maken. Dit model moet tegen een stootje kunnen en groot genoeg zijn, dat hij er voorlopig goed in ka slapen. Je hebt wel van die speciale mee groei bedden, maar daar hadden wij nog geen stevig model van gevonden. Peuterbed

Via Perfecthomeshop een mooi peuterbed gekocht

Van een goede vriend kregen wij de tip om eens op de webshop van de Perfecthomeshop te gaan kijken. Hier staan heel veel leuke modellen op en daar zullen wij zeker wel slagen. Inderdaad zijn wij hier geslaagd. Vanaf het moment dat wij op deze site aan het kijken waren, hoorde je de ene wauw en oei wat mooi van onze zoon. Hij zag zichzelf al helemaal in zo een mooi bed liggen. Vooral bij de modellen in de vorm van een auto werd hij helemaal stil. Wij ook, want niet alleen was de prijs erg interessant, ook het model was bijzonder mooi. Het leuke is dat alles gratis wordt bezorgt en je pas achteraf een betaling hoeft te doen.

Onze zoon is bijna zijn bed niet meer uit te branden. Nog nooit is hij zo makkelijk naar bed te brengen als nu. Hij is helemaal weg van zijn nieuwe autobedPeuterbed

Heerlijk drinken zonder suiker
Heerlijk drinken zonder suiker

Tegenwoordig hebben wij alleen maar drinken zonder suiker in huis. De naam hiervan is Diksap. Nu hoor ik jou bijna denken, van dat hadden wij vroeger ook! Dat kan kloppen want dit product bestaat al vanaf 1949. Vroeger, toen ik zelf nog een kind was, kregen wij deze limonade ook al. Ik vond het heerlijk en kon er elke keer weer van genieten als ik een glaasje drinken kreeg. Naarmate ik ouder werd bleef ik het drinken. Niet alleen omdat er geen toegevoegde conserveermiddelen in zitten of suikers, maar gewoon omdat ik het lekker vind. 

Inmiddels zijn wij heel wat jaren verder en ben ik zelf moeder van een tweeling. Mijn kinderen zijn ook opgegroeid met dit sap, Diksap. In onze kast staan veel verschillende smaken van dit drinken. Ook in de ijskast staan meerder flessen open. Goed om te weten dat je een aangebroken fles drie maanden goed kan houden in de ijskast. drinken zonder suiker

Veel verschillende smaken in drinken zonder suiker

Best wel grappig dat mijn kinderen de limonade van Diksap net zo lekker vinden als ik destijds deed. Als wij ergens op visite zijn en er wordt gevraagd wat zij willen drinken is het antwoord altijd Diksap. Helaas is niet iedereen nog bekend met deze limonade en vaak drinken zij dan maar een glaasje water. Het leuke aan dit sap is dat je het ook kan invriezen voor de heerlijkste ijsjes. Je begrijpt dat wij afgelopen zomer heel veel ijsjes hebben gegeten.

Wil jij ook deze heerlijke aanmaak siroop kopen, kijk dan op de website voor de nodige informatie. Heb jij een vraag, dan kan je die ook hier stellen. Wij willen geen ander drinken aan onze kinderen geven dan Diksap. Onze kinderen hebben daar geen problemen mee, want zij vinden het heerlijk drinken en zijn helemaal verzot op de heerlijke ijsje. drinken zonder suiker

Top kwaliteit kindermeubels bij babyandmore!
Top kwaliteit kindermeubels bij babyandmore!

Inrichten van een kinderkamer kan hartstikke leuk zijn, maar alleen als je geen goede kwaliteit kan vinden, valt het echt tegen. Daarom bieden wij de beste kwaliteits kindermeubels!

Wat bieden wij ?

Wij bieden kindermeubels tegen een scherpe prijs met topkwaliteit. Zo blijft het namelijk nog leuk om de kinderkamer in te richten. Want het gaat niet beter om een kinderkamer in te richten voor een mooie prijs aan kindermeubels. Ook bieden wij verschillende merken en meubels met allerlei stijlen, vormen en kleuren. Zo kun je namelijk altijd iets vinden wat bij jou en je kind past. Daarnaast hebben we ook we ook een ruim assortiment op onze website, daar kunt u zelfs kijken naar onze complete kinderkamers die in elkaar is gezet voor uw kind.

Bestellen zonder problemen

Bij ons geldt dat je geen verzendkosten betaald boven een bestelling van € 20 euro en als we in België verzenden, is het boven de € 30 euro gratis verzenden. Ook bellen wij u 1 à 2 dagen van te voren voor een afspraak, zo voorkomen we dat als de producten geleverd zijn u 100% thuis bent. Bent u in die week niet thuis, dan is het ook mogelijk voor ons om kleinere dingen bij een afhaalpunt te leveren, dan kunt u op elk gewenst moment uw artikelen ophalen.

Contact

Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen van artikelen, dan helpen wij u graag aan de telefoon of e-mail verder. Daarnaast geven we u ook advies wat u het beste kunt doen.